Webinar Atuurile digitalizarii

Webinar Atuurile digitalizarii

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistrița, organizează în parteneriat cu S. HoliSun S.R.L. – companie ce oferă produse și servicii IT, webinarul „Atuurile digitalizării”, prin intermediul căruia ne propunem să sprijinim mediul de afaceri al județului Bistrița-Năsăud să înregistreze o îmbunătățire a evoluției prin găsirea celor mai bune soluții în dezvoltarea afacerilor. Invitaților, reprezentanți cu putere de decizie ai mediului de business (manageri, antreprenori s.a.), ne propunem să le prezentăm avantajele oferite de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea business-urilor, prezentând noi modele de afaceri prin care antreprenorii să pășească cu încredere spre o nouă eră digitală.
Pentru găsirea soluțiilor optime la problemele dumneavoastră îl vom avea alături de noi pe dl. Matei Oliviu Dorin – Fondator și CEO al companiei HoliSun S.R.L. expert în acest domeniu, ce ne va prezenta abordarea practică a digitalizării proceselor de business.
Evenimentul se va desfășura în data de 30 septembrie 2020, începând cu ora 14:00 și va fi transmis live pe pagina de

https://www.facebook.com/EuropeDirectBistrita/
Pentru a putea participa la sesiunea LIVE si pentru a adresa întrebări invitaților, dar și pentru a intra în contact cu participanții este necesar să vă înscrieți, completând formularull: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe5ZJc9GuGhhJ…/viewform
Categories: Activitati