Conferința „Europa Digitală”

Conferința „Europa Digitală”

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin Centrul de Informare  Europe Direct Bistrița în parteneriat cu DIH4 Society (Digital Innovation Hub) și Autoritatea pentru Digitalizarea României, a organizat joi, 23 Iulie  2020, începând cu ora 11.00, a doua ediție a conferinței „Europa Digitală”

Scopul organizării acestui eveniment a fost de a susține creșterea nivelului  de conștientizare și de înţelegere privind strategia UE de digitalizare și de familiarizare a  companiilor interesate cu privire la fondurile care vor fi alocate în cadrul unor programe de finanțare în perioada 2021-2027.

Pentru ca cei prezenți la eveniment să primească răspunsuri cât mai corecte și de actualitate și astfel să găsească soluții optime la nevoile lor, am invitat  alături de noi experți în acest domeniu:

  • Ioan-Sabin Sărmaș, Președinte al Autorității pentru Digitalizarea Romaniei;
  • Dr. Stelian Brad, Președinte DIH4Society;
  • Petra Szávics, CEO, InnoStrat Consulting, expert extern al CE;
  • Ioana Pavel- reprezentant al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Evenimentul la care au participat un număr de 45 de persoane, în mare parte reprezentanți ai mediului de afaceri din județ, s-a desfășurat pe platforma ZOOM și a fost transmis live pe pagina de https://www.facebook.com/EuropeDirectBistrita, unde a fost urmărit de 29 de persoane.

Comunicatul de presa integral

Reamintim cetățenilor că pot beneficia de informații, consiliere și răspunsuri la intrebări despre Uniunea Europeană, prin intermediul Centrului de Informare Europe Direct Bistrița – vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetățenilor județului Bistrița-Năsăud.

Contact: Monica Mureșan – Manager, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro

Categories: Activitati