Conferinta “Femei care ridica economia”

Conferinta “Femei care ridica economia”

Conferinta “Femei care ridica economia” 👩🦹‍♀️

⚜️In luna special dedicata femeilor, luna Martie, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin centrul Europe Direct Bistrița, în parteneriat cu Confederația Patronală UGIR și Organizația Femeilor Antreprenor au organizat Conferința “Femei care ridica economia”, cu tema “Femeia între familie și carieră”, un eveniment dedicat doamnelor implicate în activități de antreprenoriat precum si din mediul economic, cultural și social.
⚜️Invitata special a acestei conferinte a fost doamna Anca Paliu Dragu, președinta Senatului Românie intr-o interventie Zoom in cadrul evenimentului.
⚜️Doamne din mediul antreprenorial al județului Bistrița-Năsăud precum și reprezentanți ai Confederatiei patronale UGIR și OFA au luat cuvantul si au discutat despre cum putem avea o familie și o carieră in acelasi timp și care sunt acele bariere interioare care ne împiedică uneori să ne împlinim profesional ori personal sau cum putem împleti și una și alta.
⚜️Finalul evenimentului a fost o alta surpriza placuta care a avut ca element central acordarea a 3 diplome de excelenta celor 3 doamne nominalizate de catre publicul larg prin evaluarea chestionarelor primite in urma lansarii Chestionarului ” Femeia intre familie si cariera, avand ca si criterii de selectie atât planul antreprenorial cât și planul social și implicarea în activitatea comunității locale, în diverse acțiuni.

⚜️Multumim tuturor colaboratorilor pentru implicare, felicitam doamnele premiate si uram tuturor femeilor o luna Martie deosebita in continuare 🌺

Categories: Activitati