Dezbaterea privind prezentul și viitorul proiectelor Europene în județul Bistrița Năsăud

Dezbaterea privind prezentul și viitorul proiectelor Europene în județul Bistrița Năsăud

Atragerea fondurilor Europene în comunitățile județului produce, pe termen lung, beneficii atât pentru societatea civilă cât și pentru mediul de afaceri. Perioada de programare 2014-2020 a fost una deosebit de benefică pentru județul nostru și efectele proiectelor implementate se observă din ce în ce mai mult. Cetățenii și mediul de afaceri trebuie să conștientizeze eforturile care stau în umbra acestor proiecte și, desigur, beneficiile pe care ele le furnizează.
Conștientizarea societății civile și a mediului de afaceri cu privire la Uniunea Europeană este scopul Centrului Europe Direct Bistrița, proiect în care Primăria Municipiului Bistrița este partener. Prin urmare va invităm ca împreună să organizăm o dezbatere cu tema enunțată mai sus, marți, 15 decembrie 2020, începând cu ora 1100. Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom.
Prin această acțiune ne propunem să evidențiem proiectele finanțate din Instrumentele structurale, ce au un impact deosebit asupra județului nostru, să identificăm problemele întâmpinate și beneficiile pentru comunități.

Categories: Stiri