Contact EuropeDirect

Str. Petre Ispirescu nr. 15A Localitate: Bistrita
Cod Postal: 420081
Telefon centrala: 0263-23.06.40, 23.04.00, 21.00.49, 21.00.38, 23.06.40
Fax: 0263-21.00.39
email:europedirect@cciabn.ro
Program de activitati:

February 2020
SunMonTueWedThuFriSat
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
Din ce an deputatii din Parlamentul European sunt alesi prin vot universal direct?


a.1957

b.1963

c.1979

d.1981     Vezi raspunsul corect         


Retele sociale: BEI a aprobat imprumuturi de 9,4 miliarde euro, inclusiv 2,8 miliarde in cadrul Planului de Investitii pentru Europa
Publicat la 20/07/16 12:24PM in Altele - 1/52/53/54/55/5 - (3)Comentarii

Consiliul de administratie al Bancii Europene pentru Investitii, reprezentand cele 28 de state membre actionare si Comisia Europeana, a aprobat alocarea a 9.4 miliarde de euro pentru finantarea a 56 de noi proiecte in Europa si in intreaga lume. Alocarea vizeaza noi imprumuturi pentru 19 proiecte, sprijinite prin fondul de garantare din cadrul FEIS (Fondului European pentru Investitii Strategice), precum si doua proiecte deja aprobate.

Conducerea BEI a fost, de asemenea, de acord sa ofere mai mult de 750 milioane euro pentru investitii in 8 proiecte implementate in afara Europei.

„In dificilul context al tulburarilor si incertitudinilor din Europa, Banca UE continua sa ofere finantari tintite pentru lumea reala, pentru proiecte in economia reala. Aproape zilnic suntem chemati sa raspundem unor provocari, uneori unor evenimente oribile care ne testeaza hotararea de a promova si respecta valorile noastre comune. Este foarte important sa reactionam prompt si inteligent. Este, de asemenea, important sa ne mentinem perspectiva si angajamentul fata de investitiile pe termen lung. Avem nevoie sa asiguram ajustarisi adaptari durabile ale economiilor, atat in interiorul Europei, cat si in intreaga lume, pentru ca acestea sa devina mai flexibile si pentru a aduce oamenilor speranta cu privire la viitorul lor si al acestei planete. Aceasta este esenta Bancii Europene de Investitii: sprijin pentru economia reala” a afirmat Presedintele BEI, Werner Hoyer.

Noile finantari BEI din cadrul Fondului European pentru Investitii Strategice includ participarea intr-un fond nou creat pentru sprijinirea investitiilor private in Grecia si suport pentru cercetare si dezvoltare in domeniul componentelor si motoarelor pentru aeronave din Franta si Portugalia.

Imprumuturile garantate de FEIS vor sprijini, de asemena, investitii in energie in Italia, Spania si Regatul Unit, in tehnologii informationale in Danemarca, Finlanda, Spania, Suedia, si locuinte sociale in Portugalia si Polonia.

In cadrul Planului de Investitii pentru Europa, BEI va sprijini si investitii in imbunatatirea spitalelor din Polonia, dezvoltarea de centrale termice si energetice in fabricile de hartie din Franta si Regatul Unit si extinderea utilizarii contoarelor inteligente in Regatul Unit.

Investitii in noi surse de energie, dezvoltare urbana si investitii in turism in teritoriile de peste mari ale Frantei vor fi, de asemenea, finantate de BEI in cadrul initiativei FEIS.

Conducerea BEI a aprobat 2.9 miliarde pentru pentru sprijinirea investitiilor in intreprinderi mici. IMM-urile vor beneficia de noul program de imprumuturi prin intermediul bancilor de la nivel local si institutiilor partenere din Germania, Italia, Spania, Slovenia, Polonia, Olanda, Romania si Tunisia. Acest instrument include sprijin dedicat imprumuturilor catre IMM-uri pentru investitii in agricultura in Franta, Germania si Romania si pentru impact social in Olanda.

Conducerea a aprobat alocarea a mai mult de 4 miliarde pentru infrastructura strategica, incluzand dezvoltarea de locuinte sociale in Germania si Regatul Unit, imbunatatirea conexiunilor rutiere in nordul Poloniei si nordul Braziliei, mici proiecte de infrastructura derulate de autoritatile franceze de la nivel local, si in capitala Lituaniei, precum si extinderea comunicatiilor mobile 4G in Germania.

A mai fost aprobata si sprijinirea investitiilor in infrastructura de apa in Italia, Olanda, Regatul Unit si Tunisia.

Mai mult de 1.1 miliarde de euro vor fi dedicate sprijinirii de noi investitii in locuinte sociale si cu preturi accesibile, incluzand finantarea locuintelor sociale si de cazare temporara si a centrelor de receptie pentru refugiatii din Germania, prin proiecte in regiunea Renania de Nord-Westfalia, Munchen si Brandenburg. In plus, noul imprumut BEI va sprijini investitii in locuinte sociale in orasele poloneze Radom si Poznan si vor sustine una dintre cele mai mare asociatii a locuintelor din Regatul Unit.

In zona energiei regenerabile si sustenabile, conducerea BEI a fost de acord cu finantarea extinderii centralei geotermale Olkaria 1 din Kenya si a electrificarii rurale din acelasi stat. Finantarea pentru extinderea retelei de distributie electrica in statul Bahia din Brazilia a fost si ea aprobata.

BEI a aprobat 22 de proiecte pe care Comitetul de Investitii le-a verificat pentru finantare in cadrul Planului European pentru Investitii garantat din bugetul UE. Proiectele aprobate de comitetul FEIS ar putea fi inaintate la urmatoarele intalniri ale Conducerii BEI. Negocierile pentru aprobarea imprumuturilor se asteapta sa fie finalizate in lunile care urmeaza. Toate proiectele, inclusiv cele inregistrate pentru a fi sprijinite din fondul de garantare al UE,trebuie sa obtina acordul conducerii BEI, inainte de finalizarea contractelor de imprumut. Imprumuturile si garantiile aprobate de Colegiul de Conducere vor fi finalizate in cooperare cu promotorii si beneficiarii, sumele putand suferi modificari.


Citeste mai mult


REGINA GOMEZ
12/04/18 12:42PM
Aveți bani rău ?, Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă achita facturile? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
Contactați-ne acum prin e-mail la
(reginafinance90@gmail.com).

Oferim toate tipurile de împrumuturi de orice sumă aveți nevoie, de la 2,000.00 € la 10.000.000 €. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut cu reputație, legitimă și acre

SARAH MICHAEL
29/03/18 06:35PM
Oferta de împrumut pentru toți
Numele meu este doamna Sarah Michael, împrumutător care acordă asistență financiară pe viață
Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Ai nevoie de fonduri pentru a-ți rezolva datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe un bun Venture? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
Contactați-ne acum prin e-mail la (sarahmichael385@gmail.com)

SARAH MICHAEL
22/03/18 05:30PM
Oferta de împrumut pentru toți
Numele meu este doamna Sarah Michael, împrumutător care acordă asistență financiară pe viață
Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a-ți achita datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
Contactați-ne acum prin e-mail la (sarahmichael385@gmail.com)

Oferim toate tipurile de împrumuturi din orice sumă de care aveți nevoie.
Procesul nostru de capital și de creditarAdauga comentariu
Name
Email/URL

Comment

 Go backvizualizati -> ARHIVA STIRI 2010
Vizitatori:
Website counter
   

PARTENERI MEDIA


Televiziunea AS TV Cronica de BN Cotidianul Rasunetul Ziarul Mesagerul Radio Transilvania